JOUW UITERLIJK IS MIJN ZORG!

Welkom op onze website NATALIE Personal Beauty Coach!

NATALIE is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste waar huidverbetering, ontspanning, natuur en lifestyle samenkomen. In onze stijlvolle omgeving komt u tot rust, krijgt u persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een behandeling op maat. Wij werken met hypoallergene cosmetica, natuurlijke producten met hoge dosis werkstoffen om zo de oorzaak van huidproblemen effectief aan te kunnen pakken. Daarnaast gebruiken we unieke apparaten zoals huidanalyse, MesoDSC voor esthetische behandelingen. We combineren cosmetica en esthetische technieken zoals Ultrasone scrub, Bubble-nano-pen, Activerende stroom, Hydroelectroforese, Cryotherapie en Electroporatie. Dankzij deze technologieën krijgt u de meest geschikte behandeling die het beste past bij de behoeften van uw huid voor het beste resultaat. 

Voor de behandelingen kan u via telefoon een afspraak maken of wel ons bereiken via WhatsApp, en we bekijken samen het geschikte tijdstip voor u. Indien u vragen heeft aarzel niet ons telefonisch te contacteren. 


FACIAL CARE

Met behulp van een huidanalyse toestel maken we een professionele diagnose over de conditie van jouw huid. We stellen een huid verbeteringsprogramma op en gepersonaliseerde gelaatsbehandelingen met of zonder apparatuur die helemaal op jouw huid-DNA afgestemd zijn. Zo krijgt u een beter inzicht waar en indien nodig bijgestuurd kan worden om bestaande huidproblemen te voorkomen.

Een afspraak maken

BODY CARE 

Naast gelaatsverzorging die specifiek gericht is op huidverbetering biedt NATALIE  ontspannende, stimulerende massages, anticellulitis behandeling tot lichaamsverzorging op maat van jouw huidtype zoals peeling, scrubben, enz. Een goed gepeelde huid laat u egaler bruinen en  bovendien houdt het uw bruine kleur langer vast. Regelmatige peeling is daarnaast essentieel wanne​er je bruinen-zonder-zon gebruikt.

Een afspraak maken

WAXING

Waxing met suikerpasta of plantaardige wax is de oudste en meest natuurlijke, effectieve manier van ontharing en staat bekend voor de kwaliteit. Suiker is ideaal voor gevoelige zones. 

Het is een lichaamseigen product, dus er is geen risico op allergische reacties. 

Om het ontharing resultaat te verbeteren raden wij aan om regelmatig een lichaamspeeling te laten uitvoeren.

Een afspraak maken

BROWS & LASHES

Hebt u moeite met de wenkbrauwen in juiste kleur en in vorm te brengen en gaat u te vaak overboord met het plukken? Wij helpen u graag verder! Groeien jouw wenkbrauw haartjes alle kanten op, behalve de juiste richting? Dan is de Brouw lamination behandeling iets voor jou! Zou u graag een open blik willen creëren met gekrulde wimpers, zonder het toevoegen van extensions? Of vindt u het irritant om elke dag mascara te dragen? 

Dan is de wimper lifting behandeling ideaal voor u! De behandeling is pijnloos en niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Een afspraak maken

MANICURE & PEDICURE

Bij ons gaat u na uw pedicure of manicure ontspannend en goed verzorgd weer naar buiten. Vindt u dat uw voeten en handen wat extra aandacht verdienen? Wilt u ze goed laten verzorgen en de nagels mooi laten vijlen en lakken? Dan kiest u voor onze Spa pedicure of Spa manicure. Een heerlijke ontspannende verzorging waarbij uw voeten  of handen en uw nagels alle aandacht krijgen zodat u er weer mee voor de dag kunt komen. Onze Spa pedicure en Spa manicure zijn ook in combinatie te boeken of te combineren met een lichaams- of gezichtsbehandeling.

Een afspraak maken

NAGELS

Even tijd voor uzelf, of eigenlijk voor uw nagels. NATALIE werkt met alle aandacht en uitsluitende kwaliteitsproducten. De nagels worden niet aangevallen door de gel, er is geen beschadiging van de nagels.

Geen schadelijke en doordringende geuren. Sterkere en langere eigen nagels. Het heeft  een dunnere afwerking dan bij de klassieke gel. Verder is deze beschermend en versterkend. De verzorging met gel/gellak is geschikt voor elk nageltype en de kleur blijft behouden tot 3 weken lang. Wilt u meer dan eenvoudig lakken, gellakken of gel nagels? Dan kiest u voor een nagel design.  

Een afspraak maken