Waarom werken we met ClinicCare?

ClinicCare is een high-tech cosmeceuticallijn met directe en zichtbare resultaten. De producten van ClinicCare bevatten de ingrediënten zoals Hyaluronzuur (LMWHA 5 nanometer) en EFG voor een goed onderhoud en behoud van gezonde huid.

EGF speelt ook een belangrijke rol in de conditie van de huid. Hier onder is een algemene overzicht wat werkstoffen met de huid doen:

 • verjongt de huid
 • helpt de stamcellen voedingsstoffen op te nemen
 • stimuleert celmetabolisme
 • versnelt celvernieuwing, celregeneratie en weefselherstel
 • stimuleert HA-syntese en glycoproteines
 • ondersteunt woordgenezing en vervaagt littekens
 • herstelt bij celbeschadiging door UV-stralen
 • vertraagt het dunner worden van de oudere huid

ClinicCare producten zijn enkel voor professioneel gebruik en zijn alleen beschikbaar in de medische klinieken en schoonheidssalons. De professionele productlijn van ClinicCare is gericht op geavanceerde resultaatgerichte huidverjongings behandelingen door huidtherapeuten en de medische markt voor pre- en postoperatieve toepassingen.


De behandelingen met producten ClincCare leveren optimale concentraties van hyaluronzuur met kleine moleculen van farmaceutische kwaliteit, vitamines, antioxidanten, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten waar ze het meest nodig zijn - onder het huidoppervlak om de gezondheid en het uiterlijk van de huid actief te verbeteren.


ClinicCare is een van de beste professionele huid verzorgingsmerken ter wereld!


Laag moleculair hyaluronzuur is één van de basiscomponenten van ClinicCare huidverzorging. Hyaluronzuur speelt een vitale rol bij metabole processen zoals celinteractie en synthese. Het helpt de cel te beschermen en helpt bij het voorkomen van infecties. Een van de belangrijkste eigenschappen is het vermogen om vocht vast te houden - tot 1000 maal het gewicht van het zuur zelf.


Natuurlijke herstelling van huidcellen is direct afhankelijk van niveaus van​ hyaluronzuur, wat helaas afneemt als je ouder wordt. Dit maakt de huid gevoeliger voor toxinen en alle processen die nodig hyaluronzuur verslechteren. Dat is waarom het zo belangrijk is voor anti-aging formules om hyaluronzuur te bevatten.


Het probleem met conventionele absorberende hyaluronzuur is dat de moleculen 3000 nanometer in diameter, terwijl intercellulaire ruimte slechts ongeveer 100 nanometer. Dit maakt het onmogelijk om conventionele hyaluronzuur moleculen door te laten dringen tot diepere lagen van de huid. 


"Tot nu toe is alleen mogelijk met directe injectie van hyaluronzuur. Echter, Japanse wetenschappers heeft laagmoleculair hyaluronzuur met moleculen slechts 5 nanometer breed met hoge ionisatie niveaus ontwikkelt, wat betekent dat het diep in de huid kan komen zonder injecties".

Effecten:

 • ClinicCare is een high-tech cosmeceutical met onmiddellijke en zichtbare effecten.
 • Wereldwijd gepatenteerde complexen van hyaluronzuur zijn vele duizenden malen kleiner dan gewone moleculen en kunnen diep in de huid voor hydratatie verjonging van binnenuit. 
 • Speciale formules bieden uitstekende resultaten als gevolg van de unieke combinatie van zeer effectieve actieve ingrediënten. 
 • ClinicCare state-of-the-art technologie gegarandeerd veiligheid. 
 • Alle Clini​cCare huidverzorgingsproducten zijn ontworpen om langdurige diepe hydratatie van de huid te voorzien.

terug